De retro scooter in een moderne jas

Van buiten heeft de Etalian het oeroude retro scooter model maar onderhuids is hij voorzien van allerlei nieuwe technieken. Één van de technieken is bijvoorbeeld het keyless start and go systeem. We kennen het al bij auto’s maar vanaf nu dus ook verkrijgbaar bij de Etalian. Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening rijd je zo weg! Zo is het dus niet meer noodzakelijk om de sleutel in het contact te doen.

Technische specificaties

ELEKTRISCHE RETRO SCOOTER

Voor de echte techneuten onder ons hieronder de technische specificaties van de Etalian opgesomd. Als er vragen zijn over de specificaties of onduidelijkheden horen wat dat graag.

Schijfremmen voor en achter
Leverbaar als snor- of bromscooter, 25 of 45 km/h
Actieradius 45 km tot 130 km afhankelijk van batterij configuratie
Totaal gewicht 95 KG
Afmeting 1885 x 775 x 1080 mm (LxBxH)
Maximaal toelaatbaar gewicht 150 KG
Borstelloze naafmotor
Motor vermogen2 Kw
Verbruik 100 km minder of gelijk aan 1.5 KW/h
Batterij 60 Volt | 20 of 32 Ah 1 of 2 uitneembare accu’s
Max laadcapaciteit respectievelijk 1,2 KW en 1,92 KW
Lithium Ion technologie (per stuk 9.8 KG)
Accu’s zijn voorzien van A-kwaliteit lithium cellen
Oplaadcycli minder of gelijk aan 800 keer
Oplader 110/220, Volt, 4 Ah. of via snellader 12 Ah
Oplaadtijd 3-5 uur voor 1 set batterij met 12 Ah snellader ca 1,5 uur.
Maximale klim percentage 20 graden

het echte Italiaanse retro design

De Etalian is voorzien van een krachtige LED koplamp voor optimaal zicht. Deze geeft het heldere blauwe Xenon licht en maakt het rijden in het donker dus zeer aangenaam. Bovendien is de Etalian uitgerust met energiezuinige LED verlichting zoals het achterlicht, remlicht en de knipperlichten. De hydraulische, luchtgekoelde schijfremmen maar ook de brede en hoge banden in combinatie met instelbare achter schokbrekers creëert een eigen gewenst en optimaal rijcomfort. Dit allemaal maakt het rijden met de Etalian dus voor iedereen ideaal. Het lichtgewicht turbinevormig voorwiel zorgt voor een lage luchtweerstand en bespaard daardoor energie. De Etalian heeft bovendien ook nog eens ergonomisch bereikbare stuurbediening. Een extra afsluitbaar opbergvak, antislip voetensteun voldoende plaats voor 2 personen en een haak voor eventueel een tas/jas zijn standaard.

Etalian perfectie tot in detail

Dat er tijdens het productieproces aandacht is geweest voor ieder detail van de scooter, mag dus geen geheim zijn. De retro scooter is comfortabel, attractief en kent bovendien een snelle acceleratie. Ben je dus benieuwd geworden en wil je weten wat de mogelijkheden zijn van onze retro scooter? Neem dan contact met ons op. Dit kan door het contactformulier in te vullen, te bellen en bovendien kun je ons ook via whatsapp bereiken! (door middel van het gebruiken van whatsapp zijn wij dus ook na kantooruren bereikbaar)

Neem contact met ons op